Solutia Politica

Hits: 36

Mișcările de mase, care susțin a fi naționaliste, pretind că pot câștiga lupta împotriva ZOG-ului (care s-ar traduce prin Sistemul Sionist de Ocupație) fără un efort fizic, ci doar cu efort „intelectual”. Mereu dau argumente care nu au nici un sens și pot fi ușor demontate.

Putem să observăm că aceste mișcări, sau partide, depinde după țară și după modul de organizare a fiecăruia, fac multe compromisuri, unele chiar fără rost și fără sens, pentru că vor să se păstreze pe scena publică, să vadă lumea că sunt băieții buni, zicând că ei sunt doar naționaliști albi și atât, nu sunt naziști, că Hitler a omorât albi în război. Făcând compromisuri și intrând pe scena politică aceștia uită un lucru destul de esențial:

Făcând compromisuri


Făcând compromisuri, mișcarea sau partidul lor o să se ducă de râpă. Liderii o să lărgească rândurile partidului, astfel intrând mai multe categorii de oameni. Intrând mai mulți oameni, cu mai multe idei, cu perspective diferite și cu doctrină asemănătoare dar diferită, mișcarea sau partidul se va duce de râpă. Fiind atâția indivizi, o să iasă mereu discuții și certuri până în punctul în care mișcarea/partidul se va dezbina în mai multe grupulețe care se vor bate între ele pentru putere și supremație. Aceasta este politica pe care foarte mulți indivizi, și vreau să spun în special Alt-Righterii (Daily Stormer în principal), vor să o implementăm în cercurile noastre de Național Socialiști Revoluționari. Ei nu vor înțelege niciodată, și dacă o vor face doar câțiva dintre ei o să fie o minune, că o grupare trebuie să rămână omogenă, toți oamenii având aceeași viziune asupra lumii, și aici mă refer la Fascism.


Intrând pe scena politică

Intrând pe scena politică, liderii partidelor/mișcărilor „naționaliste” risc să ajungă ca cei cu care contra vor să lupte, adică corupți. Vor o mișcare parlamentară, unde să intre cu succes în parlament și să câștige alegerile, dar uită că dacă se axează doar pe parlament și se aventureaza în certurile politicianiste, o să uite scopul cu care au vrut ei să intre inițial. Sunt mulți indivizi care vor să încerce asta, dar nimeni nu îi bagă în seamă, și ei încearcă să facă tot felul de compromisuri, modificări în doctrină și la modul de expunere ca să îi accepte masele, dar aceștia uită că jidanul dictează maselor ce să aleagă și cum să aleagă. Cred că este timpul să nu ne mai plângem și să luam o atitudine mult mai serioasă decât să ne complicăm cu un sistem care nu este al nostru și care nu poate să fie niciodată pentru noi.

Care este Soluția?

Soluția nu stă în una politică sau una socială. Niciodată, într-un sistem ZOG, nu o să vezi așa ceva. Singura soluție rațională este să luăm măsuri „disperate” pentru că sunt vremuri disperate. Adică? Simplu. Trebuie să ne antrenăm, să ne clădim comunități Național Socialiste/Fasciste în munți sau izolate de societate și să fim gata oricând să preluăm puterea cu arma, pentru că vremea vorbăriei s-a terminat. Singurul politician relevant care a avut tupeul si a avut „bile” să zică cum stă treaba, dar a fost asasinat, a fost Rockwell. Sunt multe organizații revoluționare fasciste/NS care au transmis un mesaj si care au devenit organizații modele pentru cei de astăzi, sau chiar oameni care au acționat singuri ca să transmită un mesaj, și au ajuns să fie omorâți de ZOG. (vezi cazul Timothy McVeigh, Robert Jay Mathews care a fost liderul organizației The Order)2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The maximum upload file size: 128 MB.
You can upload: image, audio, video, document, archive, other.